• Thailand Villa Hua Hin
  • Frankrijk Canet
  • Hongarije Velence
  • 1
  • 2
Text Size

Ferie i Hua Hin i Thailand for fysisk handicappede

Denne handicap venlige villa fra 2007 har 3 soverum, 2 badeværelser (det ene er kørestols indrettet), køkken, stue og terrasse. Huset har soveplads til 6 personer og er helt tilgængeligt for fysisk handicappede.
I haven er der swimmingpool og jacuzzi, begge dele er fuldt tilgængelige for fysisk handicappede, via en manuel lift.
Der er elektrisk justerbar seng, selvdreven bruse stol, manuel lift, greb ved toilet og i bruser, fastmonteret bruse sæde, taxa ramper. Dette er blot nogle af de hjælpemidler som findes i huset.
handicap og ferie | handicap venlig ferie | Kørestolsvenlige feriebolig ferie handicap * handicap resor * boliger til handicappede

Gehandicapten.com / Disability in Thailand / WheelchairThailand / Hua Hin / Canet en Roussillon / Velence / Hongarije / Frankrijk


Det er muligt at få hushjælp, da der i tilknytning til huset er et værelse og badeværelse til tjenestepigen. Hun har egen indgang og bor der fast. Det betyder, at hun tager sig af rengøring, skifter og vasker sengetøj/håndklæder, ordner pool og have. Hun vil sørge for forsyning af drikkevand, te og kaffe.

Villaen er beliggende 700 meter fra stranden, hvor der er strand sport, massage, tur på hesteryg, strand bar og meget andet. Handicappede kan også sagtens nyde stranden, da sandet er hårdt nok til, at man sagtens kan køre der med kørestol.
I byen er der underholdene natteliv, det berømte natmarked, weekend marked, restauranter, butikker, i et område indenfor 2,5 km.
Der er også taxi service i området.

Vores handicap indrettede bolig er beliggende i Hua Hin, hvor konge-familien også har deres sommer bolig.
Da Hua Hin er konge-byen, er der altid pænt, rent og sikkert at opholde sig.

Der er 6 golfbaner i området.

Mange flyselskaber har direkte afgange til Bangkok. Den personlige assistance i Bangkok lufthavn er meget professionel, og det er yderst venlige og hjælpsomme.
Vi kan oplyse dig navne på taxi selskaber, som kan påtage sig at køre jer fra Bangkok til Hua Hin (230 km), og til kørsel på feriestedet.

Hvis du er interesseret i at se flere billeder eller læse om Hua Hin, så findes der en masse oplysninger på denne link: http://www.thailand-huahin.com/thailand-huahin-services-free-directory.htm
Så slut med at drømme om ferie i Thailand og besøg vores feriehus med handicapindretning.

DK Menu

Contact Details

Hanneke Fronik and Jan
hvem er vi >>

Telefon:
+31 (0)36 537 6677
Mobil:
+31 (0)644 034 024
Email: info@gehandicapten.com
Skype: