• Thailand Villa Hua Hin
  • Frankrijk Canet
  • Hongarije Velence
  • 1
  • 2
Text Size

Esteettömät loma-asunnot

Ihmiset haluavat yleensä lomillaan rentoutua ja unohtaa stressin ja huolet. Vammaiset, jotka liikkuvat pyörätuolilla joutuvat monesti kokemaan pettymyksiä matkoillaan. Hanneke Fronik and Jan, alias Gehandicapten.com / Disability in Thailand Co Ltd., myös ovat kokeneet näitä pettymyksiä matkustaessaan sähköpyörätuolin kanssa. Tämä pariskunta aloitti esteettömien loma-asuntojen ja esteettömien lomapuitteiden järjestämisen näitten omien kokemustensa pohjalta. He tuntevat hyvin pyörätuolimatkustajien tarpeet.

Näillä swebsivuilla kerrotaan näistä esteettömistä taloista ja lomakohteista. Kaikissa taloissa on ainakin yksi pyörätuolivessa ja -suihku (lattialla otettava suihku ilman suihkukaappeja tai ammeita) , myös ainakin yksi sähkösänky, seinältä käännettävä suihkutuoli ja suihkupyörätuoli.

Nämä loma-asunnot sijaitsevat mukavilla loma-alueilla. Amsterdam, Hollanti. Ja Hua Hin,on kaupunki Thaimaassa. Googlen kartasta näkyy tarkat lomakohteiden sijainnit. Kaikissa kohteissa on kävelymatkan päässä kauppoja, ravintoloita, supermarketteja, myöskin meren tai järven ranta. Kaikkiin lomakohteisiimme pääsee autolla/taksilla, junalla, lentokoneella ja/tai esteettömällä julkisella liikennevälineellä

Jokaisella näistä lomakodeista on hinnastonsa ja varauskalenterinsa. Varauksen voit tehdä milloin haluat varauskalenteriin.

Tupakointi ei ole sallittua talon sisällä, mutta ulkoterassilla voi tupakoida. Lemmikit ovat tervetulleita ja lisämaksuja eläimistä ei ole.

Apuvälineitä käyttävillä ihmisillä voi olla erityistarpeita. Jos tarvitset jotain apuvälinettä tai hoitovälineitä, älä epäröi kysyä sitä meiltä. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi. Haluamme auttaa ja jakaa pitkää elämän kokemustamme matkailun alalla.

Jos et vielä tarvitse henkilökohtaisia neuvoja, niin seuraa meitä vaikka sosiaalisessa mediassa Facebookissa, Twitterissä jne. Linkit näihin löytyvät tämän sivun oikeasta yläkulmasta.

FI Sisältö

Contact Details

Hanneke Fronik and Jan
Keitä me olemme >>
Puhelin:
+31 (0)36 5376677
Mobile:
+31 (0) 644034024
Email: info@gehandicapten.com
Skype: