Text Size

Olohuone ja keittiö

Etuovelta pääsee suoraan avokeittiöön. Keittiössä on jääkaappipakastin, sähkölevy, liesituuletin, mikro, kahvinkeitin, kattila, blenderi, juiceri, leivänpaahdin, riisinkeitin ja mikseri. Kuppeja, lautasia, laseja ym. ruokailuvälineitä löytyy 4 ihmiselle. Kattiloita, pannuja, veitsiä, leikkuulautoja ym. on käytössä kaikenlaiseen ruuan laittoon.
Keittiöpyyhkeitä, astiapyyhkeitä, essuja ym. löytyy myös. Siivoja huolehtii likapyykin pesulaan.


Suuri ruokapöytä jakaa tilan keittiön ja olohuoneen välissä. 6 aikuista ihmistä sopii hyvin tämän pöydän ääreen syömään yhdessä. Olohuoneessa on mukava sohva vastapäätä 42" LCD TV- tä, josta näkyy kansainvälisiä kanavia. TV on yhteydessä hienoon kotiteatteriin, jossa voi katsoa ja kuunnella melkein mitä hyvänsä DVD/CD:tä. Täältä löytyy kokoelma DVD' elokuvia ja musiikkia. Kirjoja (eniten Hollantilaisia), matkaoppaita, keittokirjoja on kirjahyllyssä. 

Kaihtimet ikkunoissa pitävät asunnon viileänä, myös sälekaihtimien avulla asuntoon saa tarvittaessa yksityisyyttä. Paikallisella taiteella asuntoon on tuotu väriä ja Thaimaan tunnelmaa.
Omalle terassille pääsee liukuoven kautta, siellä on puutarhakalusteet. Taloyhtiön yhteisellä uima-altaalla on allahissi liikuntavammaisia varten.

Contact Details

Hanneke Fronik and Jan
Keitä me olemme >>
Puhelin:
+31 (0)36 5376677
Mobile:
+31 (0) 644034024
Email: info@gehandicapten.com
Skype: