Text Size

Kylpyhuoneet ja WC

Suurimman makuuhuoneen yhteydessä on oma invakylpyhuone. Tähän kylpyhuoneeseen sopii hyvin suihkupyörätuoli. Seinällä on myös käsinojallinen alas käännettävä suihkuistuin. Suihkuhana on kädenulottuvilla. Lattialla on liukastumista estävä matto. WC-istuimen vieressä on runsaasti lattiatilaa pyörätuolista oikealta puolelta pöntölle siirtyä. WC- istuimen molemmilla puolilla on alas laskettavat tukikahvat. WC -istuin on 40cm korkea jaa korkeutta voidaan lisätä talosta löytyvällä 50 cm korotusistuimella. Pyörätuolikäyttäjien ulottuvilla on käsipesuallas, jonka sekoitinhana toimii napauttamalla. Pesualtaan molemmin puolin on myös tukikahvat, joita voi käyttää vaikka tuolista ylös nousemisen apuna.

Toisessa kylpyhuoneessa on lattiasuihku, käsienpesuallas ja WC-pönttö. Tämä kylpyhuone on olohuoneen vieressä ja lähellä toista ja kolmatta makuuhuonetta. Tarvittaessa tähän voi pyydettäessä saada suihkupyörätuolin.. Tukikaiteita laitetaan myös tarvittaessa seinille mihin vaan, kunhan vaan pyydät, jos tarvitset.

Suihkupyyhkeitä, pesulappuja, mattoja, kylpytakkeja on talossa. Näitten vaihtaminen ja peseminen on taloudenhoitajan työtä.

Contact Details

Hanneke Fronik and Jan
Keitä me olemme >>
Puhelin:
+31 (0)36 5376677
Mobile:
+31 (0) 644034024
Email: info@gehandicapten.com
Skype: