• Thailand Villa Hua Hin
  • Frankrijk Canet
  • Hongarije Velence
  • 1
  • 2
Text Size

Rolstoeltoegankelijke vakantiewoningen

Vakantie. Voor veel mensen betekent dit onbezorgd genieten in een aangename omgeving met lekker weer. Maar hoe anders kan dat zijn voor gehandicapten. Mensen met een beperking, al of niet afhankelijk van een rolstoel, worden vaak teleurgesteld. Hanneke Fronik en Jan, samen Gehandicapten.com / Disability in Thailand Co Ltd., hebben dezelfde teleurstellingen meegemaakt, omdat zij zelf in en met een elektrische rolstoel reizen. Met deze wijsheid in pacht is elke aangepaste vakantiewoning van Gehandicapten.com / Wheelchair Thailand rolstoeltoegankelijk gemaakt tijdens het bouwproces, zodat een gehandicapte in een rolstoel of scootmobiel hiervan gebruik kan maken.

Op deze website vindt u beschrijvingen van de aangepaste accommodaties met foto's die laten zien dat de vakantiehuizen ook echt rolstoelgeschikt zijn. Zo hebben alle woningen minimaal één inrijdbare douche, betegelde vloeren zonder drempels, een hoog laag bed, handgrepen en meerdere hulpmiddelen.

Gehandicapten.com / Disability in Thailand / WheelchairThailand / Hua Hin / Canet en Roussillon / Velence / Hongarije / Frankrijk
 

De toegankelijke vakantiewoningen liggen allemaal op goede locaties. In Hua Hin, Thailand. En in Amsterdam, Een Google Earth kaart geeft u de exacte locatie. Op loopafstand vind u altijd winkels, restaurants, supermarkt en ATM, maar ook zee of meer en strand. Elk vakantiehuis is bereikbaar met de auto, de trein, het vliegtuig, openbaar vervoer en/of aangepast vervoer ter plaatse.

De prijzen en beschikbaarheid staan vermeld per accommodatie. En met het online reserveringsformulier kunt u het gewenste vakantiehuis of appartement reserveren.

In onze vakantiewoningen mag niet gerookt worden. Op de terrassen buiten mag wel gerookt worden. Huisdieren zijn welkom op aanvraag.

Elk mens met een beperking heeft specifieke behoeften. Elke handicap vereist andere voorzieningen. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Vraag dan gerust. Telefonisch of per email staan we klaar om uw vragen te beantwoorden. We delen graag onze jarenlange reiservaringen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Nog niet toe aan een persoonlijk advies? Klik dan hieronder op onze Social Media en wordt  vrienden met ons op Facebook, lees over onze ervaringen op de blogs of volg ons op Twitter.

 

Contact Details

Hanneke Fronik en Jan
Wie zijn wij >>

Telefoon:
+31 (0)36 537 6677

Mobiel:
+31 (0)644 034 024

Email:
info@gehandicapten.com

Skype: