Text Size

Thailand

Gehandicapten.com / Disability in Thailand Co Ltd. heeft in Hua Hin 4 accommodaties, waarvan 3 rolstoelgeschikt zijn. Pool villa Coconut, Pool villa Si Daeng en Condo55 zijn volledig rolstoeltoegankelijk. Studio74 is uitermate geschikt voor begeleiders en/of verzorgers van gehandicapten die in Condo55 verblijven. De studio is ook geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Gehandicapten.com biedt in Hua Hin niet alleen aangepaste accommodaties, maar ook aangepast vervoer voor luchthaventransfer en uitstapjes. Onder de submenu's rechts op deze website staat meer informatie over de verschillende vakantiehuizen.
Hua Hin is een van de populairste badplaatsen in Thailand. De Koninklijke familie heeft hier een zomerpaleis waardoor Hua Hin schoner, rustiger en veiliger is. Hua Hin ligt aan de Golf van Thailand en heeft een breed zandstrand. Het strand wordt dagelijks 2 keer overspoeld door de getijden. Hierdoor is het zand erg stevig, waardoor een rolstoel gemakkelijk over het strand kan rijden. 

Hua Hin wordt druk bezocht door Europeanen die hier overwinteren en toeristen van over de hele wereld. In het weekend komen Thaise mensen uit Bangkok naar hun favoriete badplaats, waardoor Hua Hin extra levendig wordt. Hua Hin is voor Thaise begrippen rolstoelvriendelijk en geschikt voor gezinnen met kinderen. Hua Hin heeft een aantal zeer attractieve bezienswaardigheden, goede restaurants, lokale markten, meerdere shopping malls en 8 golfbanen. Dus voor iedereen wat wils ook voor gehandicapten en rolstoelgebruikers.