Text Size

Condo55, uw vakantie-appartement

In hartje centrum Hua Hin ligt het appartement Condo55 op de begane grond. Het rolstoeltoegankelijke appartement (125m2) beschikt over een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast heeft het een groot prive terras (40m2) aan het gemeenschappelijke zwembad. Het aangepaste appartement is geheel voorzien van airconditioning en alle openschuivende en openslaande ramen hebben horren.

Via het bewaakte toegangshek, elektrisch en de parkeerplaats bereikt men de ingang van het gebouw dat voorzien is van een geleidelijk oplopende oprit. Na deze oprit is de verdere toegang tot het appartement volledig gelijkvloers. Bij de voordeur ligt een kleine schegplaat ter overbrugging van de drempel van 2 cm. U komt binnen in de keuken en woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de slaapkamers met draaicirkel voor rolstoelen en badkamers met inrijdouche. Een schuifpui in de woonkamer geeft toegang tot het rolstoelvriendelijke terras. Alle deuren hebben een vrije doorgang van min. 83 cm.

Roken binnenshuis is niet toegestaan. Op het terras mag wel gerookt worden. Huisdieren zijn in het gehele gebouw en de individuele appartementen niet toegestaan.

Het appartment maakt deel uit van een appartementengebouw waar Europeanen en locale bevolking permanent of tijdelijk wonen. Vooral in de Europese herfst- en wintermaanden (nov -mei) is dit appartmenentengebouw zeer geliefd wegens de gunstige ligging in het centrum van Hua Hin. De bekende nachtmarkt ligt slechts op 200 meter en het kleurrijke nachtleven is binnen 10 minuten lopend te bereiken. In het appartementengebouw kunnen eigenaren en huurders gratis gebruik maken van het zwembad, de fitnessruimte, de sauna, de binnentuin, de lounge en de parkeerplaats. Het vriendelijke en Engelssprekende personeel is zeer behulpzaam.