Text Size

De slaapkamers

De hoofdslaapkamer heeft een tweepersoonsbed voorzien van twee individuele spiralen (Auping 80x200), matrassen en dekbedden. In dit bed is een hooglaagbed geintegreerd. Dit hoog laag bed is elektrisch in hoogte verstelbaar van 50cm tot 110cm en ook het hoofd- en voeteneinde kan elektrisch verteld worden. De pocket-binnenvering-matrassen zijn comfortabel, garanderen een goede nachtrust en zijn voorzien van vloeistofdichte matrasbeschermers. Deze slaapkamer grenst aan de aangepaste badkamer.

De tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden van 80x200cm. Een bed is voor zien van een elektrisch in hoogte verstelbaar verpleegbed. Het andere bed heeft een vaste eenpersoons Auping spiraal. De bedden zijn alletwee voorzien van stevige maar comfortabele pocketbinnenvering matrassen. Ze zijn voorzien van matrasbeschermers. Gasten dien zelf maatregelen te nemen ter bescherming van het beddengoed. 
In deze slaapkamer staat ook een bureau. Op het bureau staat een computer met printer, webcam en stereo. Met de high-speed internetaansluiting kunnen onze gasten probleemloos skypen, Nederlandse TV en radio-uitzendingen ontvangen, surfen en e-mailen. WIFI gratis beschikbaar.
Deze tweede slaapkamer heeft een eigen badkamer naast de slaapkamer gelegen.

Beide slaapkamers hebben nachtkastjes en een inbouwkast. Verder zijn de slaapkamers voorzien van airconditioning, een ventilator, algemene verlichting en sfeerverlichting, horren, een wekker, een elektrische muggenmepper en een föhn. De Thaise kunst, de verduisterende gordijnen en privacy gevende vitrage maken de inrichting helemaal af.
Alle bedden zijn voorzien van een eigen dekbed en kussen. Er zijn voldoende lakens en slopen aanwezig voor regelmatig verschonen. 

De huishoudelijke hulp verschoont de bedden en wast het linnengoed.