Text Size

Uw reis, onze locatie

Gratis transfer van Bangkok > Hua Hin bij een verblijf van minimaal 14 nachten.
Gratis transfer van Bangkok > Hua Hin > Bangkok bij een verblijf van minimaal 21 nachten.

De rolstoeltoegankelijke vakantievilla Coconut Grove ligt in Hua Hin, Thailand. Het adres is 136/285 Coconut Grove, Soi 102, 77110 Hua Hin, Thailand. De coordinaten zijn 12°32'45.66"N, 99° 57'15.76"O. De vakantiewoning ligt op 900m van zee, aan de rand van het centrum en op 230km van Bangkok. Winkels, bank (ATM), apotheek, bandenplak/oppompservice en restaurants liggen op loopafstand. Op onderstaande kaart van Google Earth kunt u de locatie van de villa zien.

Bereikbaarheid, vliegtuig
Bangkok is per vliegtuig bereikbaar vanaf Schiphol. De luchtvaartmaatschappijen KLM, China Airlines en Eva Air vliegen rechtstreeks op Bangkok. Tickets zijn op internet of bij een reisbureau te boeken. De vlucht duurt 10-11 uur. Vertrek vanaf ander luchthavens in Europa is mogelijk. Vluchten met een tussenstop zijn meestal goedkoper. Meer informatie op aanvraag.

Transfer
Onze aangepaste auto is uitgerust met een Q-straint rolstoelbevestigingssysteem. Tegen betaling kan onze chauffeur u komen ophalen van de luchthaven in Bangkok. U wordt dan rechtstreeks naar uw accommodatie gebracht. De rit duurt ongeveer 3,5 uur met een korte stop onderweg. Deze rolstoelbus is ook beschikbaar voor dagtrips en uitjes.