Text Size

Het zwembad, de tuin en het terras

Een privé zwembad met zwembadlift is de ultieme droom van een gehandicapte. En deze rolstoeltoegankelijke villa heeft niet alleen een zwembad, maar ook een jacuzzi met zwembadlift. De tillift is voorzien van een stoeltje. Of een speciale doucherolstoel kan aan de zwembadlift bevestigd worden. Mensen die slecht ter been zijn kunnen gebruik maken van de trap met trapleuning. Drijfmiddelen, zwemkraag en zwemvesten zijn beschikbaar. De whirlpool heeft zitbankjes, waar gemakkelijk 4 tot 6 personen kunnen plaatsnemen. 's Avonds kan zowel het zwembad als de jacuzzi verlicht worden. Badlakens voor gebruik aan het zwembad en/of het strand zijn in dit vakantiehuis aanwezig.

zwembadzwembadliftzwemmenzwembad lift

Naast het zwembad staat de teakhouten tuinset bestaande uit 2 ligbedden, een grote tafel met 6 stoelen, een kleine tafel met 2 stoelen en twee parasols.

Het terras biedt voldoende ruimte voor meerdere mensen in een rolstoel. En door de terrasverlichting is tot in de late uurtjes buiten blijven zitten goed mogelijk. Het zwembad en het huis is omgeven door tropische beplanting. Kokosnotenbomen met orchideeën, palmen in verschillende soorten, bougainville in allerlei kleuren en heerlijk geurende jasmijn zijn een lust voor het oog en de neus. En als de vruchten rijp zijn nog heerlijk om te eten ook. Af en toe komen kleine in het wild levende dieren op bezoek zoals een salamander die van de bessen eet of een gekko op het plafond die mugjes vangt.