Text Size

De woonkamer en keuken

Deze aangepaste vakantiewoning heeft een zeer ruime woonkamer met open keuken. In de woonkamer (50m2) met voldoende vrije ruimte voor rolstoelen staat een comfortabele hoekbank. Daarvoor staat een salontafel. Tegenover de bank staat een TV meubel met een 42" LCD TV met kabelontvangst en DVD speler. Hierop is de Nederlandstalige zender BVN te ontvangen, maar ook Duits-, Engels- en Franstalige zenders. DVD films (Engelstalig) zijn aanwezig. In de boekenkast staan leesboeken, reisgidsen, taalgidsen en kookboeken. Op het bureau staat een computer waarmee u kunt skypen, surfen en e-mailen. High-speed internet en WIFI is gratis beschikbaar. De woonkamer heeft air-conditioning, plafondventilator, hordeuren / ramen en (vouw)gordijnen.

De woonkamer in deze rolstoeltoegankelijke villa heeft een lekkere zitbank. Draaicirkel rolstoel, scootmobiel, rollator op vakantie. Lekker eten op vakantie in Thailand. Rolstoelvriendelijke keuken zonder afwasmachine in Hua Hin.

De uitschuifbare eettafel van tropisch hardhout biedt plaats aan 6 personen. Een rolstoelgebruiker heeft voldoende ruimte voor benen en voetsteunen. Vanuit de woonkamer is via de schuifpui (120cm) de veranda bereikbaar. Op de veranda staat een tuintafel met 6 opklapbare tuinstoelen. In de ochtend kan met hier zalig ontbijten en 's avonds heerlijk buiten eten bij gezellig lamplicht. Ook hier een plafondventilator.

De open keuken is voorzien van een gaskookplaat, een oven, een magnetron, een koel/vriescombinatie, een afzuigkap, een broodrooster, een blender, een koffiezetapparaat, een waterkoker, een citruspers, een rijstkoker, een frituurpan en een gootsteen. In de keuken is alles aanwezig om een maaltijd te bereiden voor 6 personen. Keukenhanddoeken, theedoeken en vaatdoekjes zijn aanwezig evenals afwasmiddel en vuilniszakken. De huishoudster doet de afwas.