Text Size

Uw uitstapjes en onze transfer

Bij 14 nachten verblijf is de transfer van Bangkok Airport naar Hua Hin gratis.
Bij 21 nachten verblijf zijn de transfers van Bangkok Airport naar Hua Hin en Hua Hin naar Bangkok Airport gratis.

Met de rolstoelbus van Gehandicapten.com worden tegen betaling de luchthaventransfers uitgevoerd. De chauffeur is aanwezig bij uw aankomst op de luchthaven en brengt u naar de geboekte accommodatie. Meer informatie hierover is toegevoegd aan het reserveringsbewijs dat toegezonden wordt na betaling van de huursom.

Dagtrips en uitstapjes kunnen ook geboekt worden met deze aangepaste bus. Deze staan vermeld op de website Wheelchair Thailand Tours & Trips. Indien gewenst zijn er ook twee pakketten beschikbaar bestaande uit de meest populaire dagtrips.

    

 

Enkele dagtrips buiten Hua Hin zijn hieronder vermeld.

Bangkok
Tempels, Koninklijk Paleis, Rose Garden, Siam Square, China Town, Silom, Patpong nachtmarkt en red light district, Chatuchak weekend markt, openbaar vervoer, enz., enz.

Kanchanburi
Bekend van de brug over de River Kwai die in de Tweede Wereldoorlog gebouwd is door krijgsgevangenen. Een museum, de begraafplaats en de brug zijn te bezichtigen. Voor sommige gehandicapten behoort een treinrit over de brug tot de mogelijkheden.

De Tijgertempel. 
De naam zegt het al. Monniken proberen door een fokprogramma de tijger te behoeden voor uitsterven.

Damnoen Saduak drijvende markt is een bekende markt waar koopwaar verkocht wordt vanuit bootjes.

Keang Krachan National Park en Sam Roi Yot National Park zijn twee beschermde natuurgebieden met veel wilde dieren en schitterende tropische begroeiing. Infocentra, wandelpaden, verborgen tempels in grotten, enz. zijn enkele dingen die hier te zien zijn.

Petchaburi. 
Op de top van de heuvel ligt het paleis en het observatotium in mooie aangelegde parken.

De rolstoeltoegankelijkheid is bij ons bekend, omdat wij al deze plaatsen zelf bezocht hebben. Meer info op de hiernaast vermelde contactgegevens.