Text Size

Pool villa Si Daeng, uw vakantievilla

Deze aangepaste villa van 145m2 met privé zwembad voor rolstoelgebruikers, hun familie en begeleiders beschikt over een woonkamer, een keuken, drie slaapkamers, twee badkamers, een grote overdekte veranda, en een terras met aansluitend een zwembad met jaccuzzi in een tropisch aangelegde tuin. Deze rolstoeltoegankelijke vakantiewoning is voorzien van airconditioning. Het vakantiehuis is volledig betegeld waardoor rijden met een rolstoel aangenaam is. Openslaande ramen en deuren zijn voorzien van horren.

Poolvilla Si Daeng poolhoist

De villa ligt in het midden van een korte doodlopende straat. Hierdoor komt er nauwelijks verkeer waardoor het er heerlijk rustig is. Via een groot rollend toegangshek is de woning, de tuin en het terras bereikbaar. Een oprit brengt u naar de veranda en via een schuifpui (140cm) komt u in de vakantiewoning. Vanaf de veranda heeft u zicht op het zwembad en de tuin. 

Deuren in huis zijn 87cm breed. Het gehele huis is drempelvrij.

Roken binnenshuis is niet toegestaan. Buiten op het terras en de veranda mag wel gerookt worden. Huisdieren zijn niet welkom.

Coconut Grove is een kleinschalig project van 10 villa´s, waarvan de huizen voornamelijk in het bezit zijn van Europeanen die hier permanent of een groot gedeelte van het jaar wonen. Om de hoek liggen een aantal lokale restaurantjes, winkeltjes, massage shop en wasserij. En het ligt op loopafstand van de zee, het strand en nog meer winkels en restaurants. Een grote supermarkt ligt op 2km. Naar het centrum is het 3,5 km via een geasfalteerde weg.