Text Size

De slaapkamers

Deze rolstoeltoegankelijke vakantievilla heeft drie slaapkamers, waarvan er twee rolstoelgeschikt zijn. De grootste slaapkamer is voorzien van 2 één persoonsbedden en beiden hebben een geïntegreerd hoog-laag-bed. Deze verpleegbedden zijn elektrisch in hoogte verstelbaar van 50cm tot 110cm. Het hoofd- en voeteneinde kunnen ook elektrisch versteld worden. De pocketvering-matrassen zijn medium stevig maar worden als comfortabel ervaren door eerdere gasten. De matrassen zijn voorzien van vloeistofdichte matrasbeschermers. Op deze slaapkamer staat een kledingkast waarin ook de safe is geplaatst. Deze aangepaste slaapkamer grenst aan de rolstoelgeschikte badkamer.De tweede en de derde slaapkamer zijn ook geschikt voor rolstoelers en hebben beiden twee eenpersoonsbedden. De bedden hebben medium stevige matrassen. Er staat ook een kledingkast en een nachtkastjes. De tweede en derde slaapkamer delen de tweede badkamer.
Alle slaapkamers hebben airconditioning, een ventilator, horren, algemene verlichting en sfeerverlichting, een prullenbak, een wasmand en een wekker. En natuurlijk vrolijke Thaise kunst aan de muur. 

Alle bedden hebben een apart dekbed en een kussen. Overtrekken, hoeslakens en slopen zijn aanwezig en worden gewisseld en gewassen door de huishoudster.