Text Size

De tuin en het zwembad

Deze rolstoeltoegankelijke villa heeft niet alleen een zwembad, maar ook een jacuzzi. En beiden zijn toegankelijk voor gehandicapten met de zwembadlift. De tillift is voorzien van een comfortabel stoeltje. Mensen die slecht ter been zijn kunnen gebruik maken van de trap met trapleuning. Drijfmiddelen, zwemkraag en zwemvest zijn gratis beschikbaar om lekker te drijven of veilig te zwemmen. De whirlpool heeft zitbankjes, waar gemakkelijk 4 tot 6 personen kunnen plaatsnemen. Met de zwembad-tillift heeft elke gehandicapte een stabiele zitplaats. 's Avonds kan zowel het zwembad als de jacuzzi verlicht worden. 

 De buitendouche staat bij de jacuzzi. Badlakens voor gebruik aan het zwembad en/of het strand zijn in dit huis ruim voorhanden.

Naast het zwembad staat een tuinset bestaande uit 2 ligbedden, een grote tafel met 6 stoelen, een kleine tafel met 2 stoelen en twee parasollen. Het terras biedt voldoende ruimte voor meerdere mensen in een rolstoel. En door de terrasverlichting is tot in de late uurtjes buiten blijven zitten goed mogelijk.

Het zwembad en het huis is omgeven door tropische beplanting. Kokosnotenboom met orchideeën, verschillende palmsoorten, heerlijk geurende jasmijn en andere mooie planten. Af en toe zie je kleine in het wild levende dieren zoals een salamander of een gekko.Nuttige beestjes en leuk om te zien.