Text Size

De woonkamer en de keuken

Deze aangepaste vakantiewoning heeft een zeer ruime woonkamer met open keuken. In de woonkamer staat een comfortabele hoekbank op goede zithoogte en lekkere kussens. Daarvoor staat een salontafel. Tegenover de bank staat een TV meubel met een 42" LCD TV met kabelontvangst en een home cinema set. Hierop zijn de Nederlandstalige zender BVN en andere Engels-, Duits- en Franstalige zenders te ontvangen. Met de DVD/CD speler kunt u kijken naar de films die in de woning aanwezig zijn of luisteren naar uw favoriete muziek. Nederlandstalige leesboeken van verschillende genres, reisgidsen en taalgidsen zijn er ook. Op het bureau staat een computer welke is aangesloten op internet. Hiermee kunt u skypen, surfen en mailen. WIFI is gratis beschikbaar. De ronde eettafel met 6 stoelen biedt plaats aan zes personen.

De open keuken grenst aan de woonkamer. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, een oven, een magnetron, een koel/vriescombinatie, een afzuigkap, een broodrooster, een blender, een koffiezetapparaat, een waterkoker, een citruspers, een rijstkoker en een frituurpan. In de keuken is alles aanwezig voor 6 personen om een maaltijd te bereiden en te nuttigen. Keukenhanddoeken, theedoeken en vaatdoekjes zijn aanwezig evenals afwasmiddel en vuilniszakken. Er is geen afwasmachine.

Vanuit de woonkamer is de veranda bereikbaar. Ook hier kan gegeten worden aan een grote teakhouten tafel met 6 comfortabele stoelen met zitkussens.

De woonkamer en keuken is voorzien van airconditioning, functionele en sfeerverlichting, horren en rolgordijnen.