• Thailand Villa Hua Hin
  • Frankrijk Canet
  • Hongarije Velence
  • 1
  • 2
Text Size

Rullestoltiljengelig feriehus

Ferie. For de fleste mennesker ferie er avslapping og nytelse uten bekymringer. Bortsett ifra bevegleseshemmede. Beveglseshemmede blir ofte skuffet mer en dem ønsker. Hanneke Fronik og Jan, alias Gehandicapten.com / Disability i Thailand Co Ltd., har erfart disse skuffelsene selv siden vi altid reiser med elektrisk rullestol. Med disse erfaringene startet vi med tilpassede feriehus for rullestolbrukere.

På denne websiden med tilpassede feriehus er det det beskrevet med tekst og bilder som viser tilpassninger for rullestolbrukere. Alle husene har minst en rullestoldusj, fliser, uten terskler, sykehus seng, nedfellbart dusjsete, dostol og persjonløfter.

Alle feriehusene er lokalisert i fine omgivelser. I Canet en Roussillon, Frankrike ved Middelhavet. I Velence, Ungarn på Velencesjøen. Og i Hua Hin, Thailand, den kongelige strand byen. Google kart viser de eksakte plassene. Innen gangavstand finner du butikker, restauranter, minibanker og supermarked men også stranden, sjøen eller innsjøen. Hvert feriehus can nåes med bil/taxi, tog, fly eller med tilpasset offentlig transport.

Hvert enkelt feriehus har prisliste med kalender som viser tilgjengelighet. Å bestille er enkelt med "online" reservasjons skjema.

Røyking inne er ikke tillatt. Røyking skal skje ute på terrassen. Dyr er velkommene på forespørsel, gratis.

Beveglseshemmede har forskjellige krav. Hvert handicap trenger ulike tilpassninger. Om du skulle trenge et spessielt hjelpemidde? Nøl ikke med og spørre oss. Vi er her til å svare på dine spørsmål. Vi deler gjerne våres livslange reise erfaring.

Foreløpig ikke behov for personlig råd? Følg os på sosiale media som YouTube, Facebook, Twitter, osv. linker til sosiale media finner du oppe i høyre hjørne på denne websiden.

 

 

NO Menu

Contact Details

Hanneke Fronik and Jan
who are we >>
Phone:
+31 (0)36 537 6677
Mobile:
+31 (0)644 034 024
Email: info@gehandicapten.com
Skype: