Text Size

Thailand

Huset är anpassat för människor med nedsatt funktion, har tre sovrum, två badrum (ett anpassat för rullstol), kök, vardagsrum och terass. Huset som är handikapp anpassat rymmer upp till 6 personer. Utanför finns en swimmingpool (4x8m) med jacuzzi, samt en manuell lyftanordning för att lättare kunna ta sig i och ur poolen.
En elektrisk justerbar säng, rullstol för dusch, manuell lyftanordning, handtag på båda sidor om toaletten, handtag i duschen, väggfast duschstol och rullstols-ramper för t ex taxi.

Ihopbyggt med huset finns hushållerskans lägenhet med egen ingång och badrum.
Hushållshjälp finns, dvs städning under vistelsen samt städning efter avresa,
tvätt och byte av lakan och handdukar.

 Vid önskemål kan även hushållerskan handla diverse matvaror innan ni anländer. Ett litet förråd av dricksvatten, kaffe och te finns alltid.

Huset ligger 700m från havet, där det finns olika sportaktiviteter, massage, barer, ridning mm. Även handikappade kan njuta av stranden. Ett underhållande nattliv med den berömda natt marknaden, weekend marknaden, pubar, restauranger, affärer mm. allt detta bara 2,5 km från huset. Ett nytt stort supermarket, Tesco öppnade februari 2006 och det är beläget endast 1 km från huset. Taxiservice finns att tillgå efter förfrågan.

Huset som är handikapp anpassat finns i Hua Hin. Huia Hin är den stad där kungen har sitt sommarresidens i thailand. På grund av kungafamiljens närvaro, är Hua Hin mycket rent, säkert och lite sofistikerat. Det finns också 6 golfbanor i närheten.
Huset kan hyras från Juli 2007. Om du är intresserad av en vistelse i detta rullstols anpassade fastighet, kan vi reservera det åt dig. Många flygbolag har direkt flyg till Bangkok. Vi kan förse er med namn på taxibolag som kan ta er från Bangkok till Hua Hin. Det finns personlig assistans på Bangkoks flygplats, dessa människor är mycket trevliga och hjälpsamma.
Just nu håller byggnadsarbetarna på med det sista, men vi kan visa några bilder på huset på vår webbsida. .

Om du är intresserad av se bilder eller läsa om Hua Hin, så finns det mycket information på denna länk  www.thailand-huahin.com/thailand-huahin-services-free-directory.htm
Så sluta drömma om en semester i thailand och besök vårt semesterhus anpassat för handikappade.