Text Size

Hua Hin Villa

Semesterhus för handikappade beläget på en hörntomt om 450 kvm. Villaområdet är lugnt och består av sammanlagt tio hus. Det första man möts av är den tillgängliga entrén som gör lätt att ta sig fram med rullstol antingen in i huset eller direkt ut till poolen och jacuzzi, som är anpassad för att underlätta i- och urstigning för alla familjemedlemmar oavsett funktionshinder.

 

Med rullstolen kommer du upp till huset på en något sluttande ramp och ingången till huset har en liten tröskel på endast 2,5 cm. Terrassen utanför ingången ger en utsikt på den tropiska trädgården och poolen. Hushållerskans rum är placerade på baksidan av huset, utom synhåll från trädgården och poolen. I köket finns en ingång till baksidan på huset som används av hushållerskan. Denna ingång är inte rullstols anpassd.

Många olika människor tillbringar sin semester här i Thailand. För alla dessa människor är en semester i Thailand ett stort äventyr. Ta chansen till detta äventyr och besök vårt semesterhem anpassat för funktionsnedsatta människor.