Text Size

Sovrummen

Stora sovrummet (rullstolsanpassat)
 
Det stora sovrummet (20 kvm) passar alla, även rullstolsbundna. Detta rum har tillräckligt med utrymme för en rullstol och lyft eller duschstol. Dörröppningen är 90 cm bred och har ingen tröskel för att underlätta passage med rullstol. Klinkerlagt golv precis som i vardagsrummet.

elektrisch bed  

I sovrummet finns en dubbelsäng, med två separata madrasser. En av madrasserna är fullt justerbar, i huvud- och fotända, men även höjden på sängen går att justera.
Dubbelsängen har två separata täcken och kuddar, sängkläderna byter hemhjälpen en gång i veckan. Detta är det enda semesterhuset I Hua Hin som erbjuder denna heltäckande service för personer med funktionshinder.

Sovrummet har även en garderob och byrå för kläder och personliga saker.

Det här sovrummet har utsikt ut över poolen. Gardiner gör att det fortfarande upplevs avskiljt och håller solen borta. Insektsnät håller flugor och myggor ute, ifall man vill ha öppna fönster. Rummet går även att hålla svalt med luftkonditioneringen om man föredrar det.

Övriga sovrum
 
Semesterhuset har två sovrum till, möblerade för två personer per rum.

Sovrum nr. 2 har en dubbelsäng med två separata madrasser, täcken och kuddar. Dörröppningen är 90 cm bred men rummet är inte lika rymligt som det stora sovrummet. Klinker på golvet, gardiner och insektsnät för fönstren, garderob och byrå finns även i detta sovrum. Även det här sovrummet har luftkonditionering.

Det här sovrummet har utsikt ut över fälten, där får och kor betar.

Sovrum nr. 3 har en våningssäng, passande för lite äldre barn eller vuxna. Med sköna madrasser, täcken och kuddar sover man mycket gott här. Sovrummet har en garderob för kläder och personliga saker.

Utsikten från det här sovrummet består av träd, buskar och grannens baksida. Gardiner uppfyller avskildheten och skugga på morgonen. Insektsnät finns för fönstret och ventilation i taket.

Alla sängar som behövs är bäddade innan ni anländer.