Text Size

Trädgård + parkering

Utomhus
 
Tänk dig en skön och avslappnade stund på terassen, tillsammans med familjen och vänner. Ha möjlighet att njuta av solen och samtidigt känna en sval sjöbris, är något som alla önskar, gammal som ung, handikappade eller inte. Njuta av att ha semster och glömma alla vardagliga bekymmer är lockande för oss alla.

zwembadzwembadliftzwemmenzwembad lift

På terassen vid swimmingpoolen, kan du njuta av den thailändska solen och sjöbrisen från havet. Under ett solparasoll i tropiska trädgårdsmöbler är en platsen att relaxa, äta eller dricka något gott samtidigt som alla svalkar sig i poolen. Har du som hobby att grilla, finns även denna möjlighet. Fräscha grönsaker köper du på den lokala marknaden.

Den andra terassen är framför entren och under tak. Här finner du skugga, men kan ändå ha utsikt över poolen och njuta av solnedgången. Med en kall thailänds öl eller något annat gott att dricka är det den idealiska platsen, att avsluta dagen på.

Swimmingpool inklusive poollift

Swimming- och bubbelpoolen är belägen i en tropisk trädgård med olika sorters palmer och vackra blommor. Det finns två sätt att komma ner i poolen. Antingen via trappor samtidigt som man leds av en säker ledstång, trappan har halkfria steg. Andra alternativet är med hjälp av en poollift för dem som inte kan gå i trappor.

Poolliften kan du använda både för swimming- och bubbelpoolen. Lyften fungerar i kombination med duschstolen, så byter kläder inomhus och sedan rullar man stolen direkt ut till liften. Placera duschstolen rätt i förhållande till liften och det är bara att ta det uppfriskande doppet.
Ta din drink, ett litet mellanmål och fjärrkontrollen med dig och njuta av den perfekta vattentemperaturen och bubblorna från bubbelpoolen, det är verkligen avslappnande.

Efteråt kan du ta en dusch i trädgården eller rulla tillbaka till badrummet inomhus.