Text Size

Vardagsrum + kök

Vardagsrum och kök

Vardagsrum och kök (50 kvm) har en öppen planlösning som upplevs ljust och rymligt. Har gott om utrymme för en, två eller flera rullstolar. Möblerna är bekväma och praktiska. Det finns en hörnsoffa, soffbord, TV-skåp, bokhylla, skrivbord och matbord med 6 stolar. Skrivbordet har en stationär dator med internetuppkoppling. WIFI internetuppkoppling finns tillgänglig gratis. Vi har ett urval av DVD-filmer/musik i TV-skåpet. TV-apparaten tar emot kabel-TV med ett urval av internationella nyhetskanaler. Båda är anslutna till ett surround system. Reseböcker/guider och ordlistor finns i bokhyllan.

Det runda matbordet ger enkel åtkomst för en rullstolsanvändare och sex bekväma designstolar finns för familjemedlemmar och följeslagare. Ett annat alternativ är att äta ute på verandan, där en uppsättning trädgårdsmöbler i teak för 6 personer är klar att användas.

En thailändsk öppen planlösning, europeiskt kök med europeiska vitvaror rymmer allt för att förbereda en komplett måltid. Kylskåp med frysfack, 4 plattors gasspis, ugn, fläkt, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, juicepress, mixer, riskokare och en fritösen, stekpannor och kokkärl, matbehållare finns tillgängliga. Porslin, glas och bestick för 6 personer.

Tvättmaskinen är utanför huset. Hushållspapper, torkhanddukar och disktrasor finns tillgängligt.